Stichting Zorg Kringloop
Duurzame zorg voor mens en materiaal

Welkom bij stichting zorg kringloop


Stichting Zorg Kringloop is door vrijwilligers en betrokkenen opgericht in 2014 om gebruikte zorg artikelen voor Nederland in te zamelen, repareren, reinigen en weer te verdelen onder mensen met een laag of geen inkomen binnen Nederland. 

Onze Missie

 

  • Het voorzien van gratis en betaalbare gebruikte zorgartikelen voor mensen in Nederland die            dringend zorghulpmiddelen nodig hebben maar weinig of geen geld hebben om  hier aan kunnen besteden.
  • Duurzaamheid vergroten door reparatie en hergebruik van zorgartikelen welk anders worden vernietigd of op een andere manier buiten de Nederlandse markt worden geplaatst.
  • Het creëren van werkplekken voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Onze Doelstelling:

Het bieden van dagbesteding en ondersteuning in groepsverband of individueel. Voor mensen met  een afstand tot de arbeidsmarkt in de ruimste zin des woorden   

Dit doen wij doormiddel van het repareren en opknappen van o.a.  tweedehands zorgartikelen, het distribueren en bezoeken van mensen die zorg en deze  hulpmiddelen nodig hebben. Waardoor we de kwaliteit van het leven, van zoveel mogelijk mensen met deze zorgbehoefte, als wel die van de mensen die deze hulp nu kunnen geven wordt verbeterd. 

 

Mogelijk wilt u ons steunen door donateur of sponsor te zijn van onze stichting. Iedere bijdrage is meer dat welkom, want het opknappen van de goederen kosten met zich mee.

Uw donatie is welkom op:

NL22INGB 0006706398 ten name van Stichting zorg kringloop.

Onder vermelding van donatie.

Goederen doneren:

Zorg artikelen willen wij heel graag hebben zodat wij weer andere mensen kunnen helpen met de door u gedoneerde goederen. Maar ook goede inboedel en witgoed is bij ons welkom. Wij kunnen de goederen ook bij u thuis ophalen. Neem voor meer informatie contact met ons op. Klik hier.

Onze Sponsors

 

Wij werken samen met verschillende verzorgingstehuizen:

Florence

waar wij regelmatig zorg artikelen kunnen ophalen om te repareren en weer bij mensen te brengen.

HWW Zorg

waar wij regelmatig zorg artikelen kunnen ophalen om te repareren en weer bij mensen te brengen

WHZ

Sovata

Ook krijgen wij goederen via stichting sovata deze stichting stelt zich ten doel om via kleinschalige en middelgrote projecten hulp te verlenen en woonsituaties te verbeteren in achterstandsgebieden van Roemenië en in het bijzonder Sovata en Sarateni.

http://www.stichtingsovata.nl/

 

 

                                 

 

 

Vertel daarnaast welke inhoud de bezoeker op deze website kan verwachten. Noem ook een contactmogelijkheid, het adres en de spreekuren of openingstijden.

 

Gebruik de foto-uploadfunctie om een afbeelding te plaatsen. Die geeft bezoekers direct een indruk van jou of van de inhoud van de website.