Stichting Zorg Kringloop
Duurzame zorg voor mens en materiaal

Welkom op de website van Stichting Zorg Kringloop


 

NU even speciaal onder uw aandacht!


Sinds een aantal jaren verzorgen wij in samenwerking met Source2source ook huis en bedrijfsontruimingen, wij komen gratis langs om een offerte te maken.
Hoe meer goederen er kunnen worden hergebruikt hoe lager uw offertebedrag. Zorg hulpmiddelen hebben natuurlijk onze speciale aandacht.
Bel 0648204060 voor een vrijblijvende offerte.
Goederen worden gedoneerd aan de diverse kringloopwinkels en stichtingen. Het Diabetesfonds krijgt bijvoorbeeld al de door ons ingezamelde kleding.
Bel 0648204060 en wij kunnen u meer vertellen over de goede doelen waar de goederen heen gaan.


WIJ WERKEN SNEL, NETJES EN DISCREET!

 

 

 DOELSTELLING STICHTING ZORG KRINGLOOP


Stichting Zorg Kringloop is in 2014 gestart met een aantal vrijwilligers en gelijkgestemde om in Nederland gebruikte zorg hulpmiddelen in te zamelen. Met het doel om deze te reinigen, repareren en weer te verdelen onder mensen in Nederland met geen of een laag inkomen. Voor wie deze noodzakelijke zorg hulpmiddelen onbereikbaar zijn.Inmiddels hebben wij vele mensen aan zorg hulpmiddelen geholpen, welk anders voor hun onbetaalbaar waren geweest. Het is helaas treurig dat wij er moeten zijn om de mensen die buiten de boot vallen te helpen, maar gelukkig zijn wij er en doen het met veel genoegdoening!